Workshops &
trainingen

Wat je niet leert op school, maar wat je wel nodig hebt om snel stappen te kunnen maken. Dat is waar het over gaat tijdens onze workshops & trainingen. Brandstof geeft je de input, go for it!

Neem contact op
IMG_1525

Vergroot je kans op succes

Leer hoe je jezelf presenteert, zodat recruiters niet om jou heen kunnen. Vorm jouw online identiteit, zodat mensen weten met wie ze te maken hebben. Kom erachter waar je nu echt goed in bent en welke functie hierbij past. Ontdek je sterke punten, blijf op de hoogte van de laatste trends in jouw toekomstige werkveld en leer hoe jij jezelf professioneel kunt profileren. Zodat jij straks een goed beeld hebt van het werkende leven en jouw kansen op de arbeidsmarkt.

IMG_1375

Met de juiste kennis kom je verder

Onze workshops & trainingen laten jou kennismaken met het werkveld. Doe relevante en actuele kennis op tijdens sollicitatietrainingen, inhousedagen, webinars of workshops. En kom er achter waar jij voldoening uithaalt, hoe je dit kan vertalen naar een functie en waar werkgevers op letten. Dit alles natuurlijk op een interactieve manier, want wij geloven in het principe: ‘beleven is onthouden’.

Check nu de kalender van workshops & trainingen:

Heb je een
vraag?

App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner