Wij zijn Brandstof

En wij geloven dat studenten innovators van de toekomst zijn. Daarom slaan we de brug tussen het onderwijs, bedrijfsleven en studenten.

Neem contact met ons op
Header – Over ons – Wijzijnbrandstof

Waar we voor gaan

Kansen voor studenten en organisaties. Het onderwijs betrekken bij het bedrijfsleven (en andersom). Studenten verder helpen met een set aan tools, zodat zij in de toekomst innovatie bewerkstelligen bij grote bedrijven. Wat maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan? Juist, Brandstof.

IMG_1594

History in the making

Ooit begonnen we met ons campusprogramma, waarbij we workshops & trainingen gaven op hogescholen en universiteiten. Toen kwamen we erachter dat er iets was waar studenten ook veel behoefte aan hebben. Namelijk werkervaring, in de vorm van bijbanen en stages. Nu maken we de match tussen studenten met veel potentie en bedrijven die willen werken met jong talent.

Bijbanen
voor studenten

Ben jij op zoek naar een flexibele en uitdagende bijbaan of stage? Wij helpen je graag. Bij Brandstof doe je al tijdens je studie relevante werkervaring op en heb jij straks dat streepje voor op de rest.

Bekijk bijbanen

Onderwijs
en bedrijven

Wil jij vroegtijdig kennismaken met jong talent met als doel hen blijvend te binden aan jouw organisatie? Brandstof maakt de match. Werk jij in het onderwijs en wil jij samen met ons jouw studenten voorbereiden op de arbeidsmarkt? Brandstof helpt je hierbij.

Neem contact op
Pijl

Meet onze studenten

Onze studenten: allemaal verschillend, met eigen talenten en ervaringen. Samen vormen ze een hechte community, delen ze ervaringen en proosten ze op kantoor. Zij hebben het Brandstof-DNA.

Wat je van ons kunt verwachten

Join the club
Icon_Cash_WijZijnBrandstof

Cashen

Let’s face it, verdienen is lekker. Daarom krijg je bij Brandstof altijd een goed uurloon.

Icon_CVBoost_WijZijnBrandstof

Cv bouwen

Upgrade jouw cv met relevante werkervaring bij grote bedrijven.

Icon_Connect_WijZijnBrandstof

Connecten

Leer medestudenten en bedrijven kennen en breid je netwerk uit.

Meet the team

Team Brandstof staat altijd voor je klaar. Onze recruiters zijn altijd op zoek naar jong talent en onze accountmanagers zoeken voor hen de tofste bijbanen en stages. Vanuit ons kantoor op de NDSM-werf in Amsterdam werken zij elke dag hard om studenten een vlammende start van hun carrière te geven. We stellen je voor:

Kirsten Verhoeven

KIRSTEN VERHOEVEN
RECRUITER

Lianne – tas – meet the team

LIANNE HAFFNER
ACCOUNTMANAGER

IMG_5967

IRIS VROEGINDEWIJ
RECRUITER

Sandra van der Laan

SANDRA VAN DER LAAN
TEAMLEAD

Heb je een
vraag?

App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner