Join the community

Sluit je aan bij onze club van ambitieuze studenten. Ga aan de slag bij Brandstof en mix werkervaring met een flinke dosis fun.

Vind jouw bijbaan
IMG_1686

Cashen, connecten,
cv bouwen

Brandstof zorgt ervoor dat jij straks optimaal voorbereid bent om met het ‘werkende leven’ te beginnen. Dat klinkt nu nog heftig, maar je staat er niet alleen voor. Join onze community en ga succesvol van start.

  • GELD VERDIENEN
  • WAARDEVOLLE CONNECTIES
  • GROTE NAMEN OP JE CV
  • WORKSHOPS EN EVENTS

POV: een dag
als Brandstof-student

Meet Roos, zij werkt als content creator naast haar studie Communication and Multimedia Design. Flexibiliteit is voor haar het allerbelangrijkste, zo kan ze volop genieten van haar studentenleven én geld verdienen. Check de video en ontdek hoe een dag als Brandstof-student eruitziet.

Brandstof op
je Insta-feed

Volg ons op social media voor de laatste updates, handige tips en exclusief behind the scenes materiaal.

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
Arrow-WijZijnBrandstof

Wij zijn Brandstof

Ons team staat altijd voor jou klaar. Samen met onze recruiters ontdek jij welke bijbaan er bij jou past. Onze accountmanagers openen de deuren bij de leukste bedrijven. Met onze coaching en workshops kom jij verder. En werken bij Brandstof is meer dan werken alleen: bereid je voor op onze 30 seconds toernooien, pizza-avonden en padelclinics.

Meer over ons
Studentenpagina- Wijzijnbrandstof-min

Student reviews

Hoe is het om naast je studie te werken bij Brandstof? En wat zijn de voordelen van de community? Brandstof-studenten vertellen je alles over hun experience.

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Heb je een
vraag?

App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner