Werken met het talent van de toekomst

Maak kennis met onze studenten. Werk met de nieuwe generatie en innoveer jullie organisatie.

Neem contact op
spiegelbeeld
Pijl

Koppel potentieel talent aan jullie bedrijf

Als bedrijf in contact komen met ‘Gen Z’ kan best een uitdaging zijn. Brandstof helpt je hierbij. Wij werven, selecteren en enthousiasmeren de beste studenten. Zodat jouw capaciteitsvraagstuk opgelost wordt én je meteen kennismaakt met het talent van de toekomst. Waar staat Brandstof voor?

Icon_Goede-mensen_WijZijnBrandstof

Goede mensen

Daar selecteren we op. Energieke, slimme jonge mensen die van aanpakken weten. Dat zijn echte Brandstoffers.

Icon_Ontzorging_WijZijnBrandstof

Wij werven

Jij hoeft je niet bezig te houden met werving en selectie, dat doen wij voor je. Wij kennen de doelgroep als geen ander en weten studenten te bereiken.

Icon_Snelle-Oplossingen_WijZijnBrandstof

Snelle oplossing

Snel meer studenten nodig? Geen probleem. Dat regelen we. In onze pool zitten altijd talenten die snel aan de slag kunnen.

Icon_Planning_WijZijnBrandstof

Planning

Graag ondersteunen we je ook in de logistiek en maken we planningen en roosters.

Brug tussen studenten en de arbeidsmarkt

Studenten willen graag relevante werkervaring opdoen tijdens hun studie, zodat ze een streepje voor hebben op de rest als ze straks afgestudeerd zijn. Aan de andere kant willen bedrijven jong talent aan zich binden en innovatie stimuleren. En zijn ze simpelweg op zoek naar extra capaciteit om de werkvoorraad omlaag te brengen. Brandstof brengt beide partijen samen. Studenten boosten hun cv, bedrijven binden zich aan jong talent. Een win-win situatie. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

neem contact op
Studenpagina – bijbanen

Onze studenten

  • ZIJN ENERGIEK, SLIM EN LEERGIERIG
  • VOLGEN EEN HBO- OF WO-OPLEIDING
  • ZIJN FLEXIBEL INZETBAAR
  • KOMEN MET NIEUWE IDEEËN
  • HEBBEN ZIN OM AAN DE SLAG TE GAAN
Netwerk aan studenten – brandstof

Netwerk van
studenten

Binnen een aantal jaar hebben we een groot netwerk van studenten opgebouwd. Met ons campusprogramma staan we veel op hogescholen en universiteiten. Hier geven we workshops en trainingen om studenten voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Ook hebben we veel contact met verschillende studie- en studentenverenigingen. Onze pool bestaat uit meer dan 1700 studenten, die we regelmatig zien en spreken. Zij blijven automatisch op de hoogte van onze nieuwe bijbanen. Gaan we aan de slag met jouw vacature, dan kunnen we dus snel schakelen en je koppelen aan de juiste student(en).

Reviews
van onze partners

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met Brandstof ervaren? Onze partners vertellen het je.

neem contact op
Logo_ANWB

“Het werken met studenten was voor ons nog onbekend terrein. Gelukkig heeft Brandstof een uitgebreid netwerk en zijn zij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Brandstof vindt het talent dat je nodig hebt. Ze nemen alles rondom werving, selectie, contracten en salaris uit handen. Brandstof haalt het beste in studenten naar boven en weet echt de drive van jonge medewerkers te boosten. Het team barst van de energie en denkt altijd met ons mee. De studenten zijn slim, flexibel en direct inzetbaar. Met hun creativiteit, frisse blik en eindeloze energie zijn zij een van de waardevolste toevoegingen aan een bedrijf. Ze zijn sneller productief dan wij gewend zijn. De studenten weten wat er speelt in de markt en sluiten aan bij nieuwe ontwikkelingen. Ze zijn innovatief, zien kansen en vragen om uitdaging: ze gaan ervoor!” 

Giovedy Granville

Business change manager

Visme logo

“Brandstof is voor ons een stabiele partner. Zij helpen ons met gemotiveerde mensen en zijn zeer nauw betrokken bij het tot stand komen van een optimale inzet van hun diensten. De communicatie is open en constructief.”

Bob Straub

Teammanager Operations BPO

Talpa ecommerce

“Wij vinden het erg belangrijk om bij ons op de customer care afdeling met studenten te werken. Hun inbreng en ideeën zijn voor ons van grote waarde. Als customer care medewerker heb je een signaleringsfunctie en hier mag je dan ook zelf naar handelen. Ook vinden wij het belangrijk dat de sfeer binnen het team plezierig is voor iedereen. Deze aspecten hebben wij dan ook vooraf uitvoerig met Brandstof besproken, die dit volledig begrepen, mede omdat ze hier ook zelf in geloven. Ze hebben voor ons dan al vaak goede en hardwerkende kandidaten voorgesteld die bijna allemaal bij ons zijn komen te werken. Sommigen zijn doorgegroeid naar andere functies binnen onze afdeling of zijn zelfs in vaste dienst werkzaam. Fijn dat Brandstof dit ook zelf stimuleert en hierbij adviseert. Het contact met Brandstof verloopt altijd fijn en op een persoonlijke manier. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Wouter van der Snee

Team Lead Customer Care

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Heb je een
vraag?

App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner