Bereid als docent jouw studenten optimaal voor

De stap tussen studeren en fulltime werken is voor studenten soms best groot. Met het campusprogramma van Brandstof maken jouw studenten straks moeiteloos deze overstap.

Meer weten? Neem contact op
Bereid je studenten optimaal voor

Vul je curriculum aan

Jij wil het onderwijs en bedrijfsleven met elkaar verbinden. Zodat studenten als zij straks afstuderen een goed beeld van het werkende leven en hun kansen op de arbeidsmarkt hebben. Brandstof helpt je hierbij! Samen met jou geven wij ons campusprogramma vorm. Van gastcolleges en kennissessies tot aan inhousedagen, competentiedagen en banenmarkten. Zo upgrade jij jouw curriculum.

Waarom samenwerken met Brandstof?

  • LAAT STUDENTEN KENNISMAKEN MET HET WERKVELD
  • BREED NETWERK VAN GROTE ORGANISATIES
  • GROOT AANBOD VAN WORKSHOPS & TRAININGEN
  • RELEVANTE AANVULLING OP HET CURRICULUM
  • OP DE HOOGTE VAN ALLE LAATSTE ONTWIKKELINGEN

Samenwerken met Brandstof

De behoefte van iedere onderwijsinstelling is altijd verschillend. Daarom gaan we eerst het gesprek aan om te kijken waar de behoefte van jouw studenten ligt. Dit koppelen we vervolgens aan onze expertise van de huidige arbeidsmarkt. Op die manier leveren we altijd maatwerk.

neem contact op

Campus-programma

Brandstof biedt naast bijbanen en stages verschillende workshops en trainingen aan. Zo delen we onze kennis met studenten en docenten. Op hogescholen en universiteiten geven we regelmatig sollicitatietrainingen en lessen over loopbaanoriëntatie. Ook helpen en begeleiden we studenten bij het maken van een cv of LinkedIn-profiel. Zo boosten studenten hun cv en blijven onderwijsinstellingen up-to-date en betrokken bij het bedrijfsleven.

Neem contact op

Studie- en
studenten verenigingen

Brandstof werkt niet alleen samen met hogescholen en universiteiten, we zijn er ook voor studie- en studentenverenigingen. Samen kijken we naar de behoeften van studenten om zich verder te ontwikkelen. Een kennismaking met het werkveld, update over de arbeidsmarkt of ervaringsverhalen van young professionals. Dit combineren we altijd met een toffe activiteit. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op

Reviews
van onze partners

Benieuwd hoe andere onderwijsinstellingen de samenwerking met Brandstof ervaren? Onze partners vertellen het je.

neem contact op
hogeschool-utrecht-logo-brandstof

“Op de hogeschool bereiden we studenten voor op ‘het werkende leven’, maar dat kunnen we niet alleen. Daarom werken we samen met Brandstof om studenten een betere aansluiting op de arbeidsmarkt te geven. Brandstof is flexibel en hecht waarde aan professionele en persoonlijke ontwikkeling. Daar matchen Brandstof en de hogeschool. We helpen studenten op een laagdrempelige manier naar de arbeidsmarkt, waarnaast ze kunnen blijven leren. Niet alleen diploma’s, maar ook vaardigheden zetten de toon in de huidige arbeidsmarkt. Digitale skills en soft skills zijn belangrijker dan ooit.”

Erik Brouwer

Docent en programmaleider

Venae – logo

“Sinds een aantal jaar hebben studievereniging Venae en Brandstof een samenwerking. Wij zijn samen altijd opzoek naar een ‘win-winsituatie’. Daardoor is er vanaf het begin af aan een prettige en duurzame samenwerking ontstaan. Brandstof heeft al gave sportevenementen en borrels voor onze studievereniging georganiseerd, waardoor wij een leuke avond met zijn allen hebben gehad. Hierdoor is Brandstof op een fijne manier bij ons betrokken en weten onze leden (van de faculteit Gezondheid) Brandstof te vinden op het moment dat zij zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt.”

Youri van der Kooij

Commissaris Extern – Studievereniging Venae in Amsterdam

Inholland.png

“Banking and Insurance Den Haag, een afstudeerrichting van Business Studies van InHolland werkt al jaren nauw samen met Brandstof. Studenten dienen competenties te vervullen. Brandstof maakt voor studenten de competenties concreet door ze direct te koppelen aan de beroepspraktijk. Op enthousiaste wijze worden onze studenten door Brandstof interactief meegenomen in bijbaan mogelijkheden, sollicitatietrainingen, en studie afrondingen. Brandstof inspireert studenten voor de beroepspraktijk!”

Annelies Sijtsma

Docent en coördinator ‘Banking and Insurance’ – Inholland Den Haag

“Studievereniging CIA helpt de Criminologie student aan de Erasmus Universiteit met vroegtijdige oriëntatie op de arbeidsmarkt. Door onze samenwerking met Brandstof hebben wij onze leden kennis laten maken met het domein van de financiële opsporing binnen het compliance vakgebied. Door een geslaagde inhousedag georganiseerd door Brandstof hebben de leden zich verdiept in de traineeshipmogelijkheden binnen deze sector en de praktijk hiervan. Dit laagdrempelige en informele evenement heeft onze leden een duidelijk beeld gegeven van de meerwaarde van Brandstof voor studenten.”

Meike van Mierlo

H.t. Commissaris Externe Betrekkingen – XXIe bestuur der studievereniging Criminologie In Actie

Veelgestelde vragen

Alle veelgestelde vragen

Heb je een
vraag?

App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner