Testpagina

Foto-1_WijZijnBrandstof

Student reviews

Wil jij weten hoe het is om bij Brandstof te werken? Onze studenten vertellen je er graag meer over.

Reviews
van onze partners

Benieuwd hoe anderen de samenwerking met Brandstof ervaren? Onze partners vertellen het je.

neem contact op
Logo_ANWB

“Het werken met studenten was voor ons nog onbekend terrein. Gelukkig heeft Brandstof een uitgebreid netwerk en zijn zij goed op de hoogte van alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Brandstof vindt het talent dat je nodig hebt. Ze nemen alles rondom werving, selectie, contracten en salaris uit handen. Brandstof haalt het beste in studenten naar boven en weet echt de drive van jonge medewerkers te boosten. Het team barst van de energie en denkt altijd met ons mee. De studenten zijn slim, flexibel en direct inzetbaar. Met hun creativiteit, frisse blik en eindeloze energie zijn zij een van de waardevolste toevoegingen aan een bedrijf. Ze zijn sneller productief dan wij gewend zijn. De studenten weten wat er speelt in de markt en sluiten aan bij nieuwe ontwikkelingen. Ze zijn innovatief, zien kansen en vragen om uitdaging: ze gaan ervoor!” 

Giovedy Granville

Business change manager

Visme logo

“Brandstof is voor ons een stabiele partner. Zij helpen ons met gemotiveerde mensen en zijn zeer nauw betrokken bij het tot stand komen van een optimale inzet van hun diensten. De communicatie is open en constructief.”

Bob Straub

Teammanager Operations BPO

Talpa ecommerce

“Wij vinden het erg belangrijk om bij ons op de customer care afdeling met studenten te werken. Hun inbreng en ideeën zijn voor ons van grote waarde. Als customer care medewerker heb je een signaleringsfunctie en hier mag je dan ook zelf naar handelen. Ook vinden wij het belangrijk dat de sfeer binnen het team plezierig is voor iedereen. Deze aspecten hebben wij dan ook vooraf uitvoerig met Brandstof besproken, die dit volledig begrepen, mede omdat ze hier ook zelf in geloven. Ze hebben voor ons dan al vaak goede en hardwerkende kandidaten voorgesteld die bijna allemaal bij ons zijn komen te werken. Sommigen zijn doorgegroeid naar andere functies binnen onze afdeling of zijn zelfs in vaste dienst werkzaam. Fijn dat Brandstof dit ook zelf stimuleert en hierbij adviseert. Het contact met Brandstof verloopt altijd fijn en op een persoonlijke manier. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

Wouter van der Snee

Team Lead Customer Care

Kirsten Verhoeven

KIRSTEN VERHOEVEN
RECRUITER

Lianne Haffner

LIANNE HAFFNER
ACCOUNTMANAGER

Maurice America

MAURICE AMERICA
ACCOUNTMANAGER

Heb je een
vraag?

App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner