TEUN

Teun werkt als engagement specialist naast zijn studie Bestuurskunde.

Bekijk onze verhalen
Teun

Wat vindt hij van zijn bijbaan bij Brandstof?

“Ik werk sinds oktober 2022 voor Brandstof bij de ANWB. Hier ben ik begonnen binnen het Leden Service Center, waar ik telefonisch klantenservice heb gedaan. Daarna ben ik doorgeschoven naar de Engagement Hub, waar we de sociale media beheren van de ANWB. Dit doe ik nog steeds met veel plezier.

Ik vind het werken bij Brandstof erg leuk en fijn. Ik vind het bedrijf leuk, omdat er veel jonge mensen werken en dat vind ik gezellig. Zo worden er bijvoorbeeld wel eens borrels gehouden en daar ben ik zeker een voorstander van. Daarnaast vind ik ook dat ze altijd duidelijk zijn in hun werkprocessen. Zo kan ik bijvoorbeeld in een app m’n beschikbaarheid en m’n gemaakte uren van een bepaalde week doorgeven, wat het werken erg gemakkelijk maakt.

Mijn keuze voor Brandstof is uiteindelijk een goede keuze geweest. Zoals ik al noemde is het een jong bedrijf waar een fijne werksfeer hangt. Er werken heel veel studenten, wat ervoor kan zorgen dat je nieuwe contacten krijgt die je kunnen helpen in de toekomst. Zo zijn er ook veel doorgroeimogelijkheden, wat voor mij vooral erg belangrijk was. Ik heb sinds mijn veertiende in een stroopwafelwinkel gewerkt en bij een slager. Dit heb ik altijd met super veel plezier gedaan, maar omdat mijn ambitie in de toekomst niet binnen deze bedrijven lag, was ik op zoek naar een baantje die mij verder kon brengen. Dit baantje heb ik voor mijn gevoel bij Brandstof gevonden.”

Heb je een
vraag?

App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner