Risto

Risto werkt als creditmanager naast zijn studie International Business.

Bekijk onze verhalen
Risto – review

Wat vindt hij van zijn bijbaan bij Brandstof?

“Naast mijn studie International Business werk ik als creditmanager bij ANWB: voor mij de ideale manier om mijn passie te vinden binnen de financiële sector. Ik haal veel energie uit het oplossen van bedrijfsproblemen en de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Deze bijbaan heeft mij voorbereid op een carrière binnen de wereld van finance én consultancy. Met Brandstof ben ik klaar voor de toekomst!

Brandstof is jong, sociaal en organiseert regelmatig leuke events. Van padelclinics tot aan een festival en veel borrels, ik ben er graag bij. Zo was ik laatst bij een Brandstof-borrel in Rotterdam, supergezellig en sociaal. Er werd 30 seconds gespeeld en gezorgd voor hapjes en drankjes. Op het jaarlijkse festival bij Thuishaven komen ook veel mensen af, iedereen gaat even helemaal los. Dat was ook heel leuk!

Naast al dat vertier heb ik door de flexibiliteit van de recruiters bij Brandstof ook gemakkelijk kunnen switchen tussen bedrijven en functies. Zo heb ik onder andere bij een investeringsbank kunnen werken en kon ik snel doorgroeien bij de ANWB. Tegelijkertijd krijg ik bij Brandstof ook de kans om cursussen te volgen, waardoor ik nu mijn Wft-certificaat heb behaald.

Dat allemaal terwijl ik een voltijd studie heb gevolgd, zonder de begeleiding van Brandstof was dit een stuk lastiger geweest. Het team is fantastisch, omdat ze flexibel zijn en altijd bereid zijn om te helpen.”

Heb je een
vraag?

App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner