Roos

Roos studeert Communication & Multimedia Design, in de richting van content design.

Bekijk onze verhalen
Roos – review

Wat vindt zij van haar bijbaan bij Brandstof?

“In 2021 ben ik begonnen met mijn bijbaan bij Brandstof. Ik ben content creator voor zowel Brandstof als het moederbedrijf TPS. Sinds 2022 ben ik verantwoordelijk voor alle social media uitingen van Brandstof.

Werken bij TPS/Brandstof betekent veel voor mij. Het is mijn eerste bijbaan binnen mijn vakgebied en ik heb talloze kansen gekregen. Ook krijg ik veel vertrouwen en verantwoordelijkheden, waardoor ik kon groeien in mijn functie en mijn creativiteit volledig kan benutten.

Het geweldige team geeft me enorm veel energie. Op de werkvloer is het nooit saai: er is altijd wel iemand om mee te brainstormen of even mee te wandelen. Het feit dat er ruimte is voor ideeën en zelfontwikkeling vind ik erg belangrijk. Geen enkele werkdag is hetzelfde, waardoor het werk leuk en uitdagend blijft.

Ik kies voor Brandstof omdat ze altijd vertrouwen in mij hebben (zowel op persoonlijk als professioneel vlak) en mij altijd motiveren. Ik geniet van de vrijheid in mijn bijbaan en er zijn veel mogelijkheden en kansen om mezelf te ontwikkelen binnen mijn vakgebied. Voor mij zijn dit de ideale kenmerken voor de perfecte bijbaan.”

Heb je een
vraag?

App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner