Lianne

Lianne liep tijdens haar studie bedrijfskunde stage bij Brandstof en werkt nu als accountmanager.

Bekijk onze verhalen
Lianna – review

Wat vindt zij van haar bijbaan bij Brandstof?

“Brandstof heeft echt mijn ogen geopend: je kunt een relevante bijbaan hebben én genieten van het studentenleven. Tijdens mijn studie genoot ik volop van het studentenleven. Tegen het einde van mijn studententijd, besefte ik me: ik ben opgeleid tot generalist. Ik weet van alles iets maar daarmee weet ik ook weer niets. Ik ging op zoek naar een afstudeerstage en binnen de kortste keren wist ik een leerzame stageplek bij Brandstof te bemachtigen, waar ik met vier andere afstudeerders een uitgebreid marktonderzoek uitvoerde.

Ik had er niet om gevraagd of op gerekend, maar opeens was daar iemand waarmee ik wekelijks kon sparren. Een afstudeerbegeleider van Brandstof die altijd voor me klaarstond en waarmee ik alles kon delen. Zo ontdekte ik steeds meer waar mijn interesses liggen. Ik wilde meer richting sales, zo ben ik uiteindelijk accountmanager geworden. Zo’n functie vroeg om meer kennis en ervaring en bij Brandstof kreeg ik de kans om dit op te doen. En alleen door ervaring op te doen, ontdek je wat je wil.

Ik gun studenten een vlammende start van hun carrière. Voor mij kwam deze start op de valreep. Ik had veel meer uit mijn studententijd kunnen halen, zodat ik er nu beter voor had gestaan op de arbeidsmarkt met meer werkervaring. Als je al tijdens je studie met een relevante bijbaan begint, krijg je daar heel wat voor terug: ervaring, kennis, geld en natuurlijk leuke collega’s.”

Heb je een
vraag?

App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner