Workshop | Competentiedag- Inholland Den Haag

Kantoor

Je studie zit er bijna op. Eindelijk! Maar wat nu? Ga je meteen werken, of toch nog studeren? De afgelopen jaren heb je gewerkt aan het ontwikkelen van vakinhoudelijke kennis en jouw persoonlijke competenties. Denk aan verantwoordelijkheidsgevoel, resultaatgerichtheid, communicatieve vaardigheden en leren omgaan met planningen en budgetten. Juist die mix van vakinhoudelijke kennis en generieke vaardigheden vormt jou uiteindelijk tot een echte young professional die -eenmaal afgestudeerd- klaar is voor een baan en van toegevoegde waarde is voor een toekomstige werkgever.

Op dinsdag 6 juni neemt Brandstof, een spin-off van TPS, je mee in de ins & outs van de arbeidsmarkt. Dan gaan we dieper in op het onderwerp ‘competenties’. Kom naar de workshop, luister naar het verhaal van onze loopbaancoach en krijg inzicht in jouw competenties. Dit doe je door in gesprek te gaan met een begeleider van Brandstof, iemand uit het werkveld. Stel vooral alle vragen die je hebt over dit onderwerp.

Wie zijn wij?

Het Ontwikkelhuis van TPS en Brandstof vind je op de derde verdieping van het Las Palmas gebouw op de Wilhelminakade. Ga door de schuifdeuren langs de Coffeecompany waar we je verwelkomen in de hal. We zijn te herkennen aan de banner die ook aanwezig zal zijn.

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Karleen van Dee

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner