STAGE: SALES

32 - 40 uur 350 Hybride

Ben jij een student met een flinke dosis energie en een passie voor sales en marketing? Bij TPS krijg je de kans om tijdens je stage meer te leren over de wereld van talentontwikkeling. En een onderzoek te doen op het snijdvlak van sales en marketing.

De grootste succesfactor van organisaties zijn goede mensen. Dat klinkt simpel, maar het vinden, binden en ontwikkelen van (jong) talent kan best een uitdaging zijn voor organisaties. In de krappe arbeidsmarkt waarin top talent schaars is en vernieuwing de norm, is het van essentieel belang om hierop in te spelen. Bij TPS werken wij samen met grote organisaties als ING, ABN AMRO, Rabobank, Triodos Bank en Achmea om samen (jong) talent verder te ontwikkelen.

De positionering van TPS gaat een volgende fase in. Daarom zoeken we een enthousiaste stagiair die een uitgebreid doelgroeponderzoek doet. Om vervolgens te adviseren over de inzet van sales en marketing. Hierbij kun je denken aan vragen zoals:
·        Hoe zien onze verschillende salesdoelgroepen eruit?
·        Waar zijn deze mensen te vinden?
·        Welke kranten lezen zij, welke podcasts luisteren ze, welke programma’s vinden ze interessant?
·        Hoe kunnen we hier als TPS op inspelen met slimme oplossingen op het gebied van sales? 

Wat wordt er van jou gevraagd?

·        Je volgt een marketing- of commerciële opleiding;
·        Je bent proactief en ziet kansen;
·        Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
·        Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat krijg je er voor terug?

·        Een (afstudeer)stage die start rond september 2024 (datum bespreekbaar)
·        Een onderzoek bij ons andere label, TPS
·        Intensieve begeleiding vanuit Brandstof
·        Workshops, online seminars en borrels die jij kosteloos kunt bijwonen
·        Een vergoeding van €350 per maand;
·        De mogelijkheid om hybride te werken, zowel thuis als bij ons op kantoor.

Wie zijn wij?

TPS is het moederbedrijf van The Perfect Start en Brandstof. Wij helpen jonge professionals met de eerste stappen in hun carrière. Je gaat bij ons aan de slag met je stage. Dit doe je niet alleen, maar samen met een groep andere studenten. Zodat jullie elkaar kunnen helpen en sparren over jullie stageopdrachten. Jullie werken zowel thuis als op kantoor in Utrecht.

Jouw ontwikkeling staat bij TPS en Brandstof voorop en we doen er alles aan om te zorgen dat jij verder komt. Daarom krijg je een persoonlijke begeleider vanuit Brandstof, die met jou meekijkt. Je kunt altijd bij hem of haar terecht met vragen.
Naast de studentengroep waar je in zit en de uren met je persoonlijke begeleider, kun je bij TPS ook workshops en trainingen volgen. En krijg je de mogelijkheid om op pad te gaan met collega’s uit het werkveld. We kunnen er kort over zijn: deze stage gaat jouw klaarstomen om jouw carrière met een vlammende start te beginnen!

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner