STAGE: RECRUITMENT

32 - 40 uur 350 Hybride

Ben jij op zoek naar een stage waar je je kan bezig houden met employer branding, successen boeken en veel contact met kandidaten? Dan is een stage op de recruitment afdeling van TPS echt wat voor jou. Deze stage werk je in ieder geval twee dagen mee om de business te leren kennen. Tijdens deze dagen houd jij je bezig met ons recruitment proces. Telefonische intakes, gesprekken voeren en onboardingen uitvoeren. Verder doe jij onderzoek naar een recruitment proces om deze te verbeteren. Jij onderzoekt bijvoorbeeld de candidate experience, zodat onze kandidaten een optimale sollicitatie ervaring beleven, of jij brengt de doelgroepen in kaart en bedenkt originele manieren om hen te bereiken. Dus, wil jij graag kandidaten en organisaties samen brengen? Wordt dan recruitment stagair bij TPS! 

Wat wordt er van jou gevraagd?

Je bent pro-actief;
Je gaat graag de verbinding aan;
Je bent doelgericht;
Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Wat krijg je er voor terug?

- Een (afstudeer)stage die start rond september 2024 (datum bespreekbaar);
- Een onderzoek bij ons andere label, TPS;
- Intensieve begeleiding vanuit Brandstof;
- Workshops, online seminars en borrels die jij kosteloos kunt bijwonen;
-Een vergoeding van 350;
-De mogelijkheid om hybride te werken, zowel thuis als bij ons op kantoor.

Wie zijn wij?

Je gaat bij ons aan de slag met je stage. Dit doe je niet alleen, want een klein groepje andere studenten doet met je mee. Samen vormen jullie een groep, zodat jullie elkaar ook kunnen helpen en kunnen sparren over je onderzoek. Jullie werken zowel thuis als op kantoor.

Jouw ontwikkeling staat bij TPS en Brandstof voorop en we doen er alles aan om te zorgen dat jij verder komt. Daarom krijg je een persoonlijke begeleider vanuit Brandstof, die met jou meekijkt. Je kunt altijd bij hem of haar terecht met vragen, of om even samen te brainstormen over de invulling van je onderzoek. Je begeleider helpt je met vragen als: hoe formuleer ik goede hoofd- en deelvragen? En hoe zet ik een theoretisch kader op?

Naast de studentengroep waarin je zit en de uren met je persoonlijke begeleider, kun je bij TPS ook workshops en trainingen volgen. En krijg je de mogelijkheid om op pad te gaan met collega’s uit het werkveld. We kunnen er kort over zijn: deze stage gaat jouw klaarstomen om jouw carrière met een vlammende start te beginnen!

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner