FULLTIME JOB: Campus recruiter bij Brandstof

36 – 40 uur

Je dagelijkse doel is om een brug te slaan tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Om dit te doen, organiseer en coördineer je interne en externe recruitmentevents of activiteiten. De verbinding maken met mensen om je heen is iets wat jij van nature doet: met diverse afdelingen stem jij de benodigde capaciteit af, manage je de verwachtingen en houdt je het overzicht. Daarnaast zorg je ervoor dat je contact met de studenten community onderhoudt en je zorgt ervoor dat zij zich verbonden voelen met Brandstof. Je bent constant bezig met het vernieuwen, bijschaven en optimaliseren van de campusrecruitmentstrategie. Je komt met toffe, nieuwe ideeën en gaat vol energie aan de slag met de uitvoering hiervan.

Samengevat selecteer, enthousiasmeer en verbind je talent met Brandstof. Je vindt het leuk om je gesprekspartner echt te begrijpen en vraagt hem of haar het hemd van het lijf tijdens telefonische intakes en gesprekken. Met jouw mensenkennis en communicatieve skills breng jij Brandstof naar een hoger level.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Jij hebt een hbo/wo-studie afgerond in de richting van (bijvoorbeeld) HR, Bedrijfskunde, Marketing en/of Communicatie. Je zit vol energie, je durft jezelf te zijn, houdt van verandering en het aandragen van creatieve (verbeter)ideeën. Daarnaast ben je een teamspeler, heb je een commerciële werkmentaliteit en kun je gestructureerd te werk gaan. Tot slot vind je het gezellig om een borrel te drinken met je collega’s.

Wat krijg je er voor terug?

• Een inspirerende, jonge en energieke werkomgeving met de leukste collega’s;
• Intensieve begeleiding: een coach helpt jou verder te groeien, want ontwikkeling staat bij ons voorop;
• Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling;
• Een mobiliteitsplan waarin je zelf kan kiezen voor een ov-kaart inclusief 150,- bruto groenvergoeding of een leaseauto;
· 26 vakantiedagen op jaarbasis en 5 ontwikkelingsdagen;
• Een kantoor op een toplocatie in Amsterdam en Rotterdam met een gym waar jij voor of na werktijd kan sporten;
• Bij ons kan je zowel thuis- als op onze kantoren werken. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat jij een heerlijke werkplek hebt inclusief Macbook, iPhone en de allerlekkerste koffie van onze barista koffieapparaat.

Naast het werk organiseren wij sportevents van hockeytoernooien tot obstakelruns, festivals, interessante seminars en ontwikkelingsworkshops, die jij als TPS’er kosteloos kan bijwonen.

Wie zijn wij?

TPS heeft een apart label voor studenten. Dit label heet Brandstof. Brandstof zorgt ervoor dat jij als student straks optimaal voorbereid bent om met ‘het werkende leven’ te beginnen.

Brandstof helpt jou als student aan de perfecte start van je carrière, al tijdens je bijbaan. Naast leuke en uitdagende opdrachten bij succesvolle bedrijven houden wij van de volgende dingen;

  • We houden van pizzaborrels en zijn goed in 30 Seconds, of doen in ieder geval graag alsof; 
  • Sportactiviteiten met de collega's trainees van Brandstof en TPS;
  • Kansen om je netwerk op te bouwen en te vergroten;
  • Gratis deelname aan onze open workshops en praktijkgerichte trainingen;
  • Garantie op jouw eigen ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Roxy de Ruijter
0627321199
roxy@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner