Brandstof Student Community

Join the community! Jij bent nog volop bezig met je studie, maar bent wel gericht op je toekomst. Brandstof is er voor je. Wij dragen graag bij aan jouw ontwikkeling van student naar young professional. Dit doen we door het aanbieden van relevante (bij)banen, stages, kennissessies en ander studentennieuws dat aansluit op jouw profiel. Door jezelf in te schrijven houden wij jou hiervan up to date en heb jij voorrang op al onze mogelijkheden.

Na het achterlaten van jouw CV of het invullen van het formulier kun je een korte (telefonische) intake verwachten. Verwacht niks spannends, door dit gesprek proberen wij te achterhalen waar we jou het beste bij kunnen helpen. Zo kunnen we jou zo gericht mogelijk helpen voor te bereiden op jouw carrière. Nog geen specifieke vraag waar we je op dat moment bij kunnen helpen? Geen probleem, dan gebruiken we dit moment alleen om even kort kennis te maken.

Welkom bij de Brandstof Student Community. Tot snel!

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Kirsten Verhoeven
0628581567
kirsten@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner