Brandstof Bijbanen Pool

Randstad 16 – 24 uur Hybride

Wat wordt er van jou gevraagd?

Door jouw energie, enthousiasme en persoonlijke aanpak kun je ervoor zorgen dat je de klant zo goed mogelijk helpt en diegene met een tevreden gevoel het gesprek beëindigt. We zoeken iemand die een vraag of probleem weet te doorgronden, proactief advies kan geven en die net dat extra stapje zet.
De volgende punten vinden wij ook belangrijk:

  • Je vindt het leuk om je financiële kennis op te krikken (naast je studie)
  • Je volgt een hbo/wo studie
  • Je bent flexibel inzetbaar en wil minimaal 16 uur per week werken

Wat krijg je er voor terug?

Word lid van de Brandstof studentenpool, boost je CV en neem een kijkje in de keuken van verschillende grote banken en verzekeraars. Zodra wij een bijbaan hebben die bij jou past, nemen we gelijk contact met je op. De bijbanen die we aanbieden zijn divers. Zo kan je zowel het aanspreekpunt zijn van klanten met vragen als klantdossiers controleren op juistheid.
Jij komt natuurlijk niet voor niets werken. Dat snappen we. Daarom bieden wij meer. Naast dat je altijd welkom bent bij al onze feesten en (sport)events, kun je het volgende verwachten:

  • Geld, waardoor je lekker kunt sparen of die nieuwe iPhone kan kopen
  • Haal relevante diploma’s zoals Wet Financieel Toezicht (WFT) certificaten (indien nodig) en werk aan de competenties die jij nodig hebt voor jouw droombaan
  • Je kan je eigen tijd indelen, waardoor deze baan makkelijk te combineren is met jouw studie

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Iris Vroegindeweij
0618728407
iris@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner