Bijbaan: Social Media Specialist ANWB

Den Haag 16 – 24 uur 17,40 Hybride

Wil je jouw socialmediaverslaving professioneel inzetten en alvast relevante werkervaring opdoen? Ben jij creatief en goed met woorden? Dan zoeken wij jou!

Als social media specialist ben je enthousiast en klantvriendelijk. Je legt via diverse digitale kanalen contact met de leden van de ANWB. Jij weet hen als geen ander op een positieve manier te woord te staan op het gebied van mobiliteit, vrije tijd en vakantie. Het engagementteam zorgt voor een positieve merk associatie. Namens de ANWB ga je het gesprek aan met klanten en relaties om de merkidentiteit actief uit te dragen. Daarnaast fungeert dit engagementteam als “ogen en oren”, maar ook als uithangbord van de organisatie. Doordat je continu direct in contact bent met de leden, weet je als geen ander wat er speelt en kun je dit vertalen naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Zo werk je nauw samen met de corporate communicatieafdeling, ledenservice, marketing en zelfs de directie.

Wat kun je verwachten?
In dit engagement team ga jij als social media specialist een belangrijke rol vervullen op gebied van communicatie. Op diverse social media kanalen ga je het gesprek aan met leden over onderwerpen als vakantie, mobiliteit en vrije tijd. Denk hierbij aan positieve berichten, grappige vakantieverhalen op social media of andere berichten waar jij met je creativiteit op originele wijze op in kan spelen. Jij durft de ervaringen en kennis die je uit het werk meekrijgt te delen om de processen van de engagement hub te optimaliseren. Jij;
·        houdt alle uitlatingen over de ANWB bij;
·        houdt je bezig met zowel reputatiemanagement als engagement;
·        verbetert de klantervaring op alle social media-kanalen, forums en recensiewebsites en streeft naar 100% klanttevredenheid;
·        deelt je kennis en ervaringen in een nauwe samenwerking met diverse afdelingen en staat in direct contact met onder andere de directie van de ANWB;
·        werkt met het gehele engagementteam op locatie in Den Haag. Buiten kantooruren kun je je werkzaamheden vanuit huis uitvoeren. 

Wat wordt er van jou gevraagd?

Jij hebt zin om naast je studie aan de slag te gaan met het bouwen aan je carrière. Je vindt het leuk om samen met anderen iets te bereiken, komt je afspraken na en zorgt voor een fijne werksfeer.
 
Verder beschik je over de volgende punten;

 • Je studeert aan een hbo- of wo-instelling;
 • Je beheerst de Nederlandse taal en bent communicatief sterk;
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar
 • Je bruist van creativiteit, klantvriendelijkheid en proactiviteit.
 • Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken en altijd streeft naar het beste resultaat.

Wat krijg je er voor terug?

Behalve een lekker uurloon (bestaande uit het bruto uurloon + uitbetaling reserveringen) van € 17,13 per uur krijg jij de volgende zaken;

 • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden;
 • Over elk gewerkt uur bouw je vakantiedagen op;
 • Je krijgt de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken zodra je bent ingewerkt zodat je dit goed kan combineren met je studie;
 • Je reiskosten worden vergoed;
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 5,58% over je bruto jaarloon;
 • Een nieuwe baan is mooi, maar hoe haal je het onderste uit de kan? Wij voorzien ook in coaching in begeleiding als jij daar behoefte aan hebt.

Wie zijn wij?

Brandstof helpt jou als student aan de perfecte start van je carriere, al tijdens je bijbaan. Naast leuke en uitdagende opdrachten bij succesvolle bedrijven houden wij van de volgende dingen;

 • Pizzaborrels en 30 Seconds avonden;
 • Kansen om je netwerk op te bouwen en te vergroten;
 • Gratis deelname aan onze open workshops en praktijkgerichte trainingen;
 • Garantie op jouw eigen ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via bovenstaande button

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Kirsten Verhoeven
0628581567
kirsten@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner