Bijbaan: Klantenservice medewerker ANWB

Den Haag 16 - 40 uur 15,57 Hybride

Zet je maar schrap, want dit is geen standaard bijbaan. In deze rol ga je voor één van de bekendste organisaties van Nederland aan de slag als Consultant Leden Service Center. Je werkzaamheden zijn uitdagend en divers want je kunt met veel verschillende vragen te maken krijgen en geeft bijpassend advies. Je leert om klanten te helpen, te adviseren en in de tussentijd leer je een groot bedrijf met verschillende afdelingen van binnenuit kennen.

Wat kun je verwachten?
Als starter bij de ANWB haal je gratis je Wft Basis, je krijgt 6 weken de tijd om dit certificaat te behalen. Met dit diploma kan je klanten adviseren over financiële diensten en klantvragen behandelen over financiële producten. Dit komt later in jouw carrière altijd van pas! Terwijl je het certificaat aan het behalen bent, word je ingewerkt en ga je met verdere training aan de slag. Je leert hoe je klantvragen beantwoordt met begeleiding van een ervaren coach. Wanneer je zelfstandig kunt werken, krijg je de optie om ook deels vanuit huis aan de slag te gaan.
 
Je begint met het beantwoorden van de algemene vragen, denk hierbij aan vragen over een bestaand lidmaatschap, de inhoud van bepaald pakket of het aanschaffen van een nieuw lidmaatschap. Wanneer je dit goed onder de knie hebt en toe bent aan de volgende stap, kun je je aanmelden voor diverse trainingen, waarbij je meer vakinhoudelijke kennis op doet. Dit kan zijn in de richting van verzekeringen, reizen of bijvoorbeeld sales en behoud. Wanneer je deze training succesvol afrond, kun je ook op deze lijnen worden ingezet en beantwoord je steeds complexere vragen. Welke stap je maakt, is afhankelijk van jouw prestaties, ambities en de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Kansen zijn er zeker je hebt bij deze functie dus zelf in de hand hoeveel je wilt leren, the sky is the limit!
 
Wanneer je doorgetraind wilt worden, is het van belang dat je ook je WFT-schade certificering behaald. Dit is een andere vorm van de WFT, waarbij je meer leert over verzekeringsproducten en hoe je hier advies over kunt geven. 

Wat wordt er van jou gevraagd?

Jij hebt je WFT basis op zak of gaat deze binnenkort halen. Misschien wil je zelfs je WFT schade wel halen? Dan ben je in deze rol aan het juiste adres. Met je HBO of WO studie laat je zien dat je snel leert, nieuwsgierig bent en veel ballen tegelijkertijd in de lucht kunt houden. Verder beschik je over de volgende punten;

 • Je studeert aan een HBO of WO instelling;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed genoeg om klanten te adviseren;
 • Je hebt je WFT-basis of bent bereid deze op de korte termijn te behalen;
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, mocht je meer willen werken is dit ook mogelijk.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een lekker uurloon (bestaande uit het bruto uurloon + uitbetaling reserveringen); Je begint op €15,57 en stroomt na het behalen van je WFT’s (basis + schade) door naar €16,14 per uur
 • Vakantiedagen. Deze bouw je over elk gewerkt uur op
 • De optie om deels vanuit huis werken, zodat je de bijbaan goed kunt combineren met je studie
 • Reiskostenvergoeding
 • Thuiswerkvergoeding
 • Eindejaarsuitkering (5,58% van je bruto jaarinkomen)
 • Een vergoeding voor je studie-uren na het behalen van je Wft-diploma(‘s) . De vergoeding bedraagt 33x je uurloon voor het behalen van WFT basis en 40x je uurloon voor het behalen van Wft-Schade.
 • Een plek in een divers team, waarbij je tegelijk met meerdere studenten begint
 • Coaching en begeleiding van professionals
 • Een gratis lidmaatschap bij de ANWB

Wie zijn wij?

Brandstof helpt jou als student aan de perfecte start van je carriere, al tijdens je bijbaan. Naast leuke en uitdagende opdrachten bij succesvolle bedrijven houden wij van de volgende dingen;

 • Pizzaborrels en 30 Seconds avonden; ;
 • Kansen om je netwerk op te bouwen en te vergroten;
 • Gratis deelname aan onze open workshops en praktijkgerichte trainingen;
 • Garantie op jouw eigen ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via bovenstaande button!

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Kirsten Verhoeven
0628581567
kirsten@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner