Bijbaan: Energie Consultant ANWB

Den Haag 16 - 40 uur 15,57 Hybride

In deze rol ga je voor één van de bekendste organisaties van Nederland, de ANWB, aan de slag. Tijdens deze bijbaan leer je hoe het eraan toe gaat binnen een grote organisatie, werk je aan inhoudelijke kennis, ontwikkel je je gesprekstechnieken en werk je aan je netwerk. Met deze ervaring en je hbo/wo-diploma ben jij helemaal klaar voor een vliegende start van jouw carrière én zorg jij ervoor dat, na jouw studie, jouw cv bovenaan de stapel terecht komt.

Zoals je waarschijnlijk wel hebt meegekregen gebeurt er momenteel erg veel op de energiemarkt en hier speelt de ANWB heel slim op in. Zij zijn namelijk van mening dat de levering van energie beter én goedkoper kan. Zij doen dit door middel van dynamische energietarieven en slimme diensten. Samen zelfvoorzienend dat is het doel.

De eerste drie dagen van jou nieuwe baan zullen bestaan uit trainingen. Nadat je deze succesvol hebt voltooid, ga je aan de slag als energie consultant. Hierin ben jij het eerste aanspreekpunt bij vragen van de klant. Je kunt hierbij denken aan vragen over het energiecontract zelf, maar ook over het overstappen van energieleverancier, hoe de energie wordt geleverd tegen dynamische tarieven, vragen over zonnepanelen, het terug leveren van energie en nog veel meer. Daarnaast zul je ook coaching gesprekken hebben om jou communicatieve vaardigheden nóg beter te ontwikkelen.

Naast dat klanten telefonisch contact op kunnen nemen, kunnen zij ook vragen via Whatsapp stellen. Je kunt zowel worden ingeroosterd op een telefoondienst als op een whatsapp dienst. De verdeling zal hierin ongeveer 70% telefonie en 30% contact middels whatsapp zijn. Hierdoor heb je een lekkere afwisseling qua werkzaamheden.

DOORGROEIEN?
Heb jij de ambitie om door te groeien binnen de ANWB? Dat kan! Zo bieden zij de mogelijkheid om binnen één van de 7 andere afdelingen van het leden service center door te groeien. Denk bijvoorbeeld aan de afdeling reizen, sales, behoud of verzekeren. Om door te kunnen groeien heb je een Wft basis en een Wft schade diploma nodig, diploma’s die binnen het banken en verzekeringswezen erg goed van pas komen! Wanneer je deze diploma’s hebt gehaald mag je jezelf schade adviseur noemen én ontvang je ook nog eens een bonus, win-win dus!

Wat wordt er van jou gevraagd?

Jij hebt zin om naast je studie aan de slag te gaan met het bouwen aan je carrière. Je vindt het leuk om samen met anderen iets te bereiken, komt je afspraken na en zorgt voor een fijne werksfeer.
 
Verder beschik je over de volgende punten;

 • Je studeert aan een hbo- of wo-instelling;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed genoeg om klanten te adviseren;
 • Je bent 16 uur per week beschikbaar (Ma t/m Za). Tijdens drukke periodes is het ook mogelijk om avonden te werken.

Wat krijg je er voor terug?

Behalve een lekker uurloon (bestaande uit het bruto uurloon + uitbetaling reserveringen) van € 15,57 per uur krijg jij de volgende zaken;

 • Over elk gewerkt uur bouw je vakantiedagen op;
 • Je krijgt de mogelijkheid om (deels) vanuit huis te werken zodra je bent ingewerkt zodat je dit goed kan combineren met je studie;
 • Je werkt in een divers team waarbij je tegelijk met meerdere studenten begint;
 • Je reiskosten worden vergoed;
 • Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 5,58% over je bruto jaarloon;
 • Een nieuwe baan is mooi, maar hoe haal je het onderste uit de kan? Wij voorzien ook in coaching in begeleiding als jij daar behoefte aan hebt.

Wie zijn wij?

Brandstof helpt jou als student aan de perfecte start van je carriere, al tijdens je bijbaan. Naast leuke en uitdagende opdrachten bij succesvolle bedrijven houden wij van de volgende dingen;

 • Pizzaborrels en 30 Seconds avonden;
 • Kansen om je netwerk op te bouwen en te vergroten;
 • Gratis deelname aan onze open workshops en praktijkgerichte trainingen;
 • Garantie op jouw eigen ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via bovenstaande button

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Kirsten Verhoeven
0628581567
kirsten@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner