Bijbaan: Adviseur Verzekeren ANWB

Den Haag 16 - 40 uur 15,57 Hybride

Als verzekeringsconsultant help je klanten van de ANWB met vragen over hun verzekering. De inhoudelijke kennis hoef je nu nog niet te hebben, dat leer je op de werkvloer. Door training en coaching leer je de verzekeringsbranche goed kennen en groei je in je rol van consultant. Daarnaast maak je mooie stappen in je persoonlijke ontwikkeling. Je maakt kennis met werken in een professionele omgeving en upgradet je communicatieskills. Iets waar je tijdens je studie ook profijt van hebt. Deze bijbaan is trouwens goed te combineren met jouw hbo- of wo-opleiding.
 
Je komt in een team met enthousiaste collega’s, die houden van gezelligheid. En natuurlijk verdien je een mooi uurloon van €15,57(bestaande uit het bruto uurloon + uitbetaling reserveringen) per uur.
 
Wat kun je verwachten?
Als starter bij de ANWB haal je eerst je Wft Basis. Dit certificaat heb je nodig om met verzekeringsproducten te werken. En het komt later in jouw carrière altijd van pas. Terwijl je het certificaat aan het behalen bent, wordt je ingewerkt op de algemene lijn en kun je al lekker aan de slag.
 
Als je het certificaat in the pocket hebt, ga je met verdere training aan de slag. Je leert hoe je klantvragen beantwoordt met begeleiding van een ervaren coach. Wanneer je zelfstandig kunt werken, krijg je de optie om ook vanuit huis aan de slag te gaan.
 
Persoonlijke groei en ontwikkeling is belangrijk bij Brandstof. Daarom krijg je na verloop van tijd de kans om door te groeien naar een specialistische rol. Om door te kunnen groeien ,is het belang dat je ook je WFT schade behaalt. Je kunt vervolgens kiezen voor een functie in team verzekeringen, reizen of sales & behoud. Welke stap je maakt, is afhankelijk van jouw prestaties, ambities en de ontwikkelingen binnen het bedrijf. Kansen zijn er zeker!

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Je volgt een hbo- of wo-opleiding. Of je hebt een tussenjaar.
 • Je wil tijdens je studie al bouwen aan je carrière
 • Je vindt het leuk om samen met anderen iets te bereiken, komt je afspraken na en zorgt voor een fijne werksfeer
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed genoeg om klanten te adviseren
 • Je hebt je Wft Basis of bent bereid deze op de korte termijn te behalen.
 • Je bent 16 uur per week beschikbaar (binnen kantoortijden)

Wat krijg je er voor terug?

 • Een lekker uurloon (bestaande uit het bruto uurloon + uitbetaling reserveringen); Je begint op €15,57 en stroomt na het behalen van je WFT’s door naar €16,14 per uur
 • Vakantiedagen. Deze bouw je over elk gewerkt uur op
 • De optie om deels vanuit huis werken, zodat je de bijbaan goed kunt combineren met je studie
 • Reiskostenvergoeding
 • Eindejaarsuitkering
 • Een vergoeding voor je studie-uren na het behalen van je Wft-diploma(‘s)  
 • Een plek in een divers team, waarbij je tegelijk met meerdere studenten begint
 • Coaching en begeleiding van professionals
 • Een gratis lidmaatschap bij de ANWB

Wie zijn wij?

Brandstof helpt jou als student aan de perfecte start van je carriere, al tijdens je bijbaan. Naast leuke en uitdagende opdrachten bij succesvolle bedrijven houden wij van de volgende dingen;

 • Pizzaborrels en 30 Seconds avonden;
 • Kansen om je netwerk op te bouwen en te vergroten;
 • Gratis deelname aan onze open workshops en praktijkgerichte trainingen;
 • Garantie op jouw eigen ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via bovenstaande button!

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Kirsten Verhoeven
0628581567
kirsten@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner