BEDANKT VOOR JE REACTIE!

That’s it! De eerste stap voor een vlammende start van jouw carrière is gezet. We hebben jouw sollicitatie ontvangen en nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Wijzijnbrandstof

Brandstof op
je Insta-feed

Volg ons op social media voor de laatste updates, handige tips en exclusief behind the scenes materiaal.

Maurice is klaar voor de toekomst. Naast zijn studie International Business werkt hij bij het debiteurenteam van de ANWB. “Ik leer hier veel, door het maken van rapporten en analyseren van data met PowerBI. Deze skills komen tijdens en na mijn studie goed van pas. Ik kan mijn bijbaan goed combineren met mijn studie, omdat ik bij Brandstof flexibele werktijden heb, die ik zelf helemaal mag inplannen.”

Check het verhaal van Maurice op onze site via de #linkinbio 🔗⬆️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

#review #student #bijbaan
...

11 0

Je bent bijna klaar met je studie!🔥 Nu alleen nog die laatste halte: afstuderen. Hoe vind je een stagebedrijf dat echt bij je past en waarmee jij het verschil gaat maken op jouw CV? Brandstof helpt je hier graag bij. En wel op 9 november tijdens onze inhousedag in Amsterdam-Noord.

Wat kun je verwachten?
✅ Je hoort alle ins & outs + trends en ontwikkelingen die er spelen op de markt
✅ Tips over hoe je jouw droomstage kan vinden
✅ Huidige stagiairs vertellen je alles over hun traject
✅ In gesprek met onze recruiters, zodat jij aan het denken wordt gezet over jouw toekomst

Zien we jou daar? Meld je aan via de link in onze bio! ⤴️
...

9 0

🤝 Meet Kirsten, zij is recruiter en is altijd op zoek naar jong talent 🔎 Na een traineeship gevolgd te hebben bij The Perfect Start maakt zij de overstap naar het studentenlabel Brandstof. “Het allerleukste vind ik om met studenten in contact te zijn en hen te helpen bij de eerste stappen in hun professionele carrière.” Waar je haar nog meer blij mee maakt? “Met een goed glas wijn, lekker eten en een leuk spel!”

#team #teamwork #Brandstof
...

10 0

De bijbaan van Teun. Naast zijn studie Bestuurskunde werkt hij bij de ANWB. “Er werken veel jonge mensen bij Brandstof, er worden veel borrels gehouden en er hangt een fijne werksfeer. Voor mij zijn de doorgroeimogelijkheden belangrijk. Na mijn werk in een stroopwafelwinkel en slager, was het tijd om het bedrijfsleven in te gaan. Daar ligt mijn ambitie!”

Check het verhaal van Teun op onze site via de #linkinbio 🔗⬆️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

#review #student #bijbaan
...

9 0
Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: acces token is niet geldig of is verlopen. Feed zal niet updaten.

Heb je een
vraag?

App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner