Scoor een stage dag 14 mei

Amsterdam/Rotterdam 8 uur 350 Hybride

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage waar je geen koffie hoeft te halen, maar echt het verschil kan maken? Zoek niet verder. Brandstof heeft per september meerdere plekken beschikbaar voor een afstudeerstage bij ons andere label, TPS. Dat staat trouwens voor The Perfect Start https://www.tpsgroep.nl/. Door middel van traineeships biedt het bedrijf young professionals een kick-start van hun carrière. Doen ze dat ook voor jou binnenkort?

Wat bieden we?
- Een (afstudeer)stage die start in september 2024
- Een onderzoek bij ons andere label, TPS
- Intensieve begeleiding vanuit Brandstof
- Workshops, online seminars en borrels die jij kosteloos kunt bijwonen
 
Wie ben jij?
Je bent een hbo/wo-student en zoekt per september2024 een afstudeerstage. Over de startdatum kan eventueel ook nog overlegd worden. Bij TPS krijg je de ruimte om een onderzoek te doen waarmee je echt verschil kunt maken voor het bedrijf. Dit vraagt natuurlijk wel wat van jou. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en wil jezelf graag uitdagen. En… geen hoogtevrees is ook een pluspunt, want inmiddels is het traditie dat we je uitzwaaien op de schommel van de A’DAM Toren als je je diploma binnen hebt.
 
Werken en leren
Je gaat bij ons aan de slag met je onderzoekscriptie. Dit doe je niet alleen, want een klein groepje andere studenten doet met je mee. Samen vormen jullie een groep, zodat jullie elkaar ook kunnen helpen en kunnen sparren over je onderzoek. Jullie werken zowel thuis als op kantoor.
 
We hebben geen vaste onderzoeksonderwerpen, maar gaan graag het gesprek met je aan om te kijken waar jij kansen ziet. Richtingen waar je aan kunt denken zijn:
·        Procesoptimalisatie
·        Business Intelligence
·        Finance & de toekomst
·        HR
·        Social Responsibility
 
Jouw ontwikkeling staat bij TPS en Brandstof voorop en we doen er alles aan om te zorgen dat jij verder komt. Daarom krijg je een persoonlijke begeleider vanuit Brandstof, die met jou meekijkt. Je kunt altijd bij hem of haar terecht met vragen, of om even samen te brainstormen over de invulling van je onderzoek. Je begeleider helpt je met vragen als: hoe formuleer ik goede hoofd- en deelvragen? En hoe zet ik een theoretisch kader op?
 
Naast de studentengroep waarin je zit en de uren met je persoonlijke begeleider, kun je bij TPS ook workshops en trainingen volgen. En krijg je de mogelijkheid om op pad te gaan met collega’s uit het werkveld. We kunnen er kort over zijn: deze stage gaat jouw klaarstomen om jouw carrière met een vlammende start te beginnen!

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Kirsten Verhoeven
0628581567
kirsten@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner