Bijbaan: Sales Specialist Duurzaamheid

Amsterdam 12 – 24 uur €12,00 - €18,00 Kantoor

Ben je op zoek naar een bijbaan waarin je niet alleen je commerciële skills kunt upgraden, maar ook een positieve impact kunt hebben op de samenleving? Dan is de rol van Sales Specialist Duurzaamheid de perfecte kans voor jou!

Als Sales Specialist Duurzaamheid ben jij een cruciaal onderdeel van het team. Je hebt de verantwoordelijkheid om afspraken in te plannen voor vrijblijvende energiescans en om zowel warme als koude acquisitie te plegen. Hiermee draag je bij aan de groei van het klantenbestand en stimuleer je duurzame oplossingen bij ondernemers.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je begint de dag met een gezamenlijke briefing waarbij je met je team de dag aftrapt en je projecten krijgt toegewezen. Je werkt voor gerenommeerde opdrachtgevers, zoals het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de gemeente Amsterdam. Vervolgens ga je aan de slag en neem je contact op met ondernemers. Je bespreekt met hen het belang van energiebesparing en enthousiasmeert hen om een consultant te ontmoeten. Dankzij jouw aanstekelijke enthousiasme overtuig je mensen om de duurzame weg in te slaan. Jij bent voor deze klanten het eerste aanspreekpunt en bent daarmee het visitekaartje van de organisatie.

Naast het serieuze werk is er genoeg ruimte voor ontspanning. Je hebt de mogelijkheid om je ontbijt en/of lunch te bereiden op kantoor. Bovendien kun je tussendoor je collega's uitdagen voor een potje ping pong of pool. Zo leer je niet alleen je collega's beter kennen, maar maak je misschien ook nieuwe vrienden.

Wat kan ik hier leren?
In deze bijbaan leer je hoe je mensen moet benaderen en hen op een professionele manier kan benaderen. Je leert begrijpen dat de behoeften en wensen van potentiële klanten cruciaal zijn. Verder leer je hoe je klantgericht kan gaan denken en handelen om oplossingen te bieden die aan hun behoeften voldoen. Je upgrade je communicatieskills en leert door middel van cursussen alle salestechnieken die je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen!
Vooral als je erg geinteresseerd bent in het salesvak krijg je de mogelijkheid om tijdens je studie alvast werkervaring op te doen voor in het toekomstige werkveld.


Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Je hebt een enthousiaste en proactieve instelling.
 • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent resultaatgericht en gedreven om doelen te behalen.
 • Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief.
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid (is een pluspunt).
 • Je hebt ervaring in verkoop of klantcontact (geen vereiste).

Wat krijg je er voor terug?

 • Een aantrekkelijk bruto-uurloon tussen de €12,00 en €18,00 (inclusief vakantiegeld).
 • Een interessante bonusstructuur bij het behalen van de targets.
 • Werkdagen van maandag t/m vrijdag (halve dagen mogelijk) met werktijden tussen 08:30 uur en 17:30 uur (inclusief een uur pauze).
 • De mogelijkheid om maatschappelijke impact te creëren door duurzame oplossingen te bevorderen.
 • Uitdagende taken, waaronder het inplannen van afspraken en het benaderen van potentiële klanten.
 • Twee trainingsdagen die je voorzien van essentiële kennis over de organisatie, overtuigingstechnieken en verkoopvaardigheden.
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen door betaalde extra trainingen te volgen.

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Rik Batenburg
0628581688
rik@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner