Bijbaan: Junior Payroll Officer

Amersfoort 16 – 32 uur 14,73 Hybride

Word jij enthousiast van cijfers, berekeningen en ben je administratief sterk onderlegd? Tijdens deze bijbaan zet je de eerste stappen in de payroll wereld van salarisadministratie bij zorg-, overheids- en onderwijsinstellingen. In eerste instantie word je ingezet in ondersteunende taken. Als je laat zien dat je dit onder de knie hebt wordt je verder opgeleid met als einddoel alle stappen van een salarisrun te doorlopen.

Wat ga je hier leren?
-   Hoe de te gebruiken software werkt
-    Wat er allemaal komt kijken bij het maken van een salarisstrook
-    Het volledig zelfstandig draaien van een perfecte salarisrun
-    Hoe je verbetervoorstellen schrijft

Wat wordt er van jou gevraagd?

Jij bent nieuwsgierig naar de wereld van payroll en salarisadministratie en wil graag al tijdens je studie ontdekken of dit werkveld bij je past. Je hebt affiniteit met cijfers en ziet snel verbanden. Verder vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en hebt zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Je studeert (volgt bij voorkeur een wo-opleiding) en hebt minimaal 24 uur per week tijd om naast je studie te werken (ma tm vrijdag tussen 8:30 tot 18:00 uur). Bij voorkeur ben je dinsdag beschikbaar om te werken aangezien dan het team met elkaar in Amersfoort werkt. Als je meer dan 24 uur per week kan werken is dat helemaal top!t

Wat krijg je er voor terug?

Behalve een lekker uurloon van €14,73 per uur (bestaande uit het brutoloon + uitbetaling reserveringen) krijg jij de volgende zaken;

  • Over elk gewerkt uur bouw je vakantiedagen op;
  • Je krijgt de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken zodra je bent ingewerkt zodat je dit goed kan combineren met je studie;
  • Een nieuwe baan is mooi, maar hoe haal je het onderste uit de kan? Wij voorzien ook in coaching in begeleiding als jij daar behoefte aan hebt.

Wie zijn wij?

Brandstof helpt jou als student aan de perfecte start van je carriere, al tijdens je bijbaan. Naast leuke en uitdagende opdrachten bij succesvolle bedrijven houden wij van de volgende dingen;

  • Pizzaborrels en 30 seconds avonden;
  • Kansen om je netwerk op te bouwen en te vergroten;
  • Gratis deelname aan onze open workshops en praktijkgerichte trainingen;
  • Garantie op jouw eigen ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via bovenstaande button!

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Rik Batenburg
0628581688
rik@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner