Bijbaan: Junior Consultant Duurzaamheid

Rotterdam 16 - 40 uur Kantoor

Junior Consultant Duurzaamheid
Ben jij op zoek naar een bijbaan waarbij je niet alleen je portemonnee aanvult, maar ook een positieve impact hebt op de maatschappij? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde Junior Consultants Duurzaamheid om het team te versterken!

Deze opdrachtgever zet zich in voor verduurzaming van woningen in samenwerking met verschillende gemeentes. Zij hebben één doel; inwoners en in de gemeente helpen met het besparen van energie.

Als Junior Consultant Duurzaamheid krijg je de kans om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Jouw verantwoordelijkheid ligt bij het verduurzamen van huishoudens binnen verschillende gemeentes. Samen met jouw collega's ga je actief langs bij geselecteerde huishoudens om advies te geven over energiebesparing en duurzame oplossingen of benader je klanten telefonisch vanuit het kantoor. Jouw expertise en overtuigingskracht zullen het verschil maken bij het stimuleren van bewuste keuzes op het gebied van energiegebruik.

Hoe zie jouw dag eruit?
Om half 9 verzamel je samen met jouw team voor de dag op kantoor. Nadat je een praatje hebt gemaakt bij het koffie apparaat, ga je vervolgens naar de briefing. Je ontvangt alle benodigde informatie over de gemaakte afspraken, naar welke wijk je vandaag op pad gaat en met welke collega’s je dit gaat doen. Bijna al je collega’s zijn tussen de 20 en 25 jaar oud, waardoor je al snel raakvlakken hebt en makkelijk connect met bekende en onbekende collega’s.

Vervolgens stappen jullie met het team in de bus en worden jullie naar de locatie van vandaag gebracht. Zodra jullie aankomen op locatie is het tijd om aan de slag te gaan!

Je belt aan bij het eerste huis; helaas niemand thuis. Bij het volgende huis wordt er wel open gedaan. Vol enthousiasme vertel je aan de bewoner dat je hem graag kosteloos wilt helpen met het verduurzamen van zijn huis. Het lukt je om de bewoner mee te krijgen in jouw enthousiasme, waardoor je een energiescan in zijn huis uit mag voeren. Samen met de bewoner bekijk je de woning en zie je al snel mogelijkheden om te verduurzamen. Je gaat snel naar de bus en haalt een tochtstrip en wat aluminium voor achter de verwarming. Wanneer je de tips en attributen meegeeft aan de bewoner zie je een lach op zijn gezicht verschijnen, dat is toch waar je het voor doet. Hij bedankt je voor je tijd en tips, tijd om naar de volgende woning te gaan!

’s Middags lunchen jullie gezellig met z’n allen en worden de ervaringen van de ochtend gedeeld. Waarna je weer terug de wijk in keert. Het lukt je om meerdere energiescans uit te voeren, waardoor je jouw target van de dag hebt behaald en je dus ook nog een leuke bonus ontvangt.

Aan het einde van de dag rij je weer met je collega’s terug naar kantoor, hier aangekomen staat de vrijdag middag borrel klaar en klets je nog lekker wat na met je collega’s. 

Wat wordt er van jou gevraagd?

 • Je bent communicatief sterk en hebt een positieve instelling
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en wilt anderen inspireren om bewuste keuzes te maken
 • Sociale vaardigheden zijn jouw troef; je kunt goed luisteren, adviseren en overtuigen
 • Je bent minimaal 2 dagen beschikbaar om te werken van maandag tot en met zaterdag

Wat krijg je er voor terug?

 • Een aantrekkelijk bruto uurloon van 12 euro (dit is exclusief vakantiegeld en bonussen)
 • Een interessante bonusstructuur tot wel 40 euro(!) per dag
 • Werkdagen van maandag tot en met zaterdag, met werktijden van 08:30 tot 17:00 uur
 • De mogelijkheid om een maatschappelijke impact te creëren en bij te dragen aan een duurzamere wereld
 • Initiatief vanuit de gemeente om specifieke huishoudens te benaderen.
 • Uitgebreide training gedurende 2 dagen, waarin onder andere de organisatie, overtuigingstechnieken, salesvaardigheden en gesprekstechnieken aan bod komen
 • De kans om jezelf verder te ontwikkelen met extra trainingen
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
 • Leuke uitjes zoals het kwartaalfeest en wekelijkse Vrijmibo!

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Rik Batenburg
0628581688
rik@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner