Bijbaan: eCommerce Communicatie Specialist

Amsterdam 16 – 24 uur 15,03 Hybride

Ben jij een probleemoplosser met uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan is de rol van eCommerce Communicatie Specialist bij het grootste mediabedrijf van Nederland in hartje Amsterdam wellicht iets voor jou! Tijdens deze bijbaan draag jij de verantwoordelijkheid voor het afhandelen van vragen en problemen van klanten. Je schakelt soepel tussen verschillende communicatiekanalen.

Je komt te werken in een dynamisch team dat zich richt op deals binnen de vrijetijds-, retail- en reissector. Je zult vragen behandelen met betrekking tot online deals en bestellingen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van problemen, zoals een verkeerde levering van producten of een betalingskwestie. Naast het bieden van uitstekende klantenservice, speur je naar herhaalde problemen en deel je deze bevindingen met je teamleider om zo processen voortdurend te verbeteren. Jouw input en ideeën worden sterk gewaardeerd en dragen bij aan succes!

Wat kun je verwachten? In deze functie behandel je vragen en problemen van klanten de telefoon en via verschillende online kanalen zoals Facebook, Instagram en reviewpagina's. Hierdoor zorg je dat de klant met een blij gevoel gebruik heeft gemaakt van de diensten. Tussendoor zul je zo nu en dan een gezellig praatje maken onder het genot van een kop koffie. In de middag staat er een heerlijke lunch klaar, waarbij je samen met je collega's van de afdeling kunt genieten. Daarna zul je weer vol energie verder gaan om de processen verder te optimaliseren en om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn! Jouw bijdrage en ideeën zullen gewaardeerd worden en bijdragen aan de efficiëntie van de klantenservice. Tot slot worden er regelmatig uitjes en borrels georganiseerd, waardoor jij je werkdag samen met je collega's gezellig af kan sluiten

Wat wordt er van jou gevraagd?

Naast je passie voor probleemoplossing en je verlangen om in contact te staan met mensen, voldoe je aan de volgende criteria:

 • Je bent een student aan een hbo- of wo-instelling, of je neemt een tussenjaar;
 • Je hebt de beschikbaarheid van minimaal 16-24 uur per week;
 • Je bent bedreven in communicatie en hebt een hands-on mentaliteit.

Wat krijg je er voor terug?

Naast een aantrekkelijk uurloon van €15,03 (inclusief bruto uurloon en uitbetaling van reserveringen), bieden we de volgende voordelen:

 • Flexibiliteit om (gedeeltelijk) vanuit huis te werken.
 • Talrijke kansen voor professionele groei, waaronder mogelijkheden voor meewerk- of afstudeerstages.
 • Een levendig en dynamisch team met een jeugdige en gezellige sfeer.
 • Een bijbaan in het bruisende hart van Amsterdam, met veel variatie en uitdaging.
 • Diverse sociale evenementen en bijeenkomsten met je collega's om van te genieten.
 • Bovendien bieden we coaching en begeleiding voor diegenen die daar behoefte aan hebben, zodat je het maximale uit je nieuwe baan kunt halen.

Wie zijn wij?

Bij Brandstof helpen we jou, als student, om een vliegende start te maken met je carrière, zelfs tijdens je bijbaan. Naast boeiende en uitdagende projecten bij succesvolle bedrijven, delen we een passie voor de volgende activiteiten:

 • Gezellige pizza borrels waar we goed zijn in 30 Seconds, of op zijn minst graag doen alsof we dat zijn.
 • Sportieve activiteiten met collega's en medetrainees van Brandstof en TPS.
Verder helpen we je graag verder door:
 •  Kansen om je professionele netwerk op te bouwen en te versterken.
 • Gratis toegang tot onze open workshops en praktijkgerichte trainingen.
 • Relevante werkervaring in een omgeving waarin je kan ontwikkelen.
Enthousiast geworden? Aarzel dan niet en solliciteer snel via de knop hierboven!

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Iris Vroegindeweij
0618728407
iris@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner