Bijbaan: Administratief medewerker bij een grote verzekeraar

Breda 28 – 36 uur 15,03 Hybride

Je bent van nature nauwkeurig en houdt er van om het overzicht te hebben. Een vakantie weg met vrienden? Jij bent diegene die alle uitgaven netjes bijhoudt en zorgt ervoor dat de groep niet snel voor verassingen komt te staan. Deze skills komen goed van pas bij deze rol. Lees snel verder waarom en wat deze job inhoudt.
 
In deze rol voor een grote verzekeraar ben jij verantwoordelijk voor de administratieve omzetting van verzekeringspolissen. In deze job draait het al snel om, gegevens en cijfers en ben je werkzaam op de backoffice. Je zal voornamelijk te maken krijgen met verschillende informatie stromen, aan jou de taak om een bestaande polis om te zetten in een nieuw voorstel, te controleren of alles klopt, mutaties door te voeren en overige informatie goed te verwerken in het systeem. Een mooie manier voor jou om een kijkje te krijgen in de keuken van een grote
verzekeraar en alvast wat ervaring op te doen.
 
Niet alles hoeft in 1 dag te lukken. Soms heb je meer tijd nodig om de juiste oplossing of informatie te vinden en toe te passen. Aan de hand van een zorgvuldig inwerktraject (2 tot 3 maanden) stomen wij jou klaar om zo de ins en outs van de functie te leren. Daarnaast sta je er natuurlijk nooit alleen voor en zijn je collega's altijd dichtbij.

Nadat je volledig bent ingewerkt mag je ook deels vanuit huis werken. Dit hoeft natuurlijk niet want het meeste leer je van elkaar en op kantoor netwerken is ook belangrijk voor je CV. De meeste collega’s werken 1 a 2 dagen op kantoor. Dus elke dag kun je wel collega’s op de werkvloer vinden. 

Wat wordt er van jou gevraagd?

Met je HBO of WO studie laat je zien dat je snel leert, nieuwsgierig bent en veel ballen tegelijkertijd in de lucht kunt houden. Verder beschik je over de volgende punten;

 • Je studeert aan een HBO of WO instelling of hebt een tussenjaar (bij voorkeur met een financiële/ administratieve component (bijvoorbeeld econometrie, Finance tax & advice, finance & control, technische bedrijfskunde);
 • Je bent secuur en weet van aanpakken;
 • Je beheerst de Nederlandse taal;
 • Je wil graag iets leren en houdt van uitdaging;
 • Je wil graag ervaren hoe het is om te werken bij een grote verzekeraar;
 • Je bent flexibel en bent bereid om werkzaamheden op te pakken die op dat moment nodig zijn;
 • Je bent minimaal 28 uur per week (voor een jaar) beschikbaar.

Wat krijg je er voor terug?

Behalve een mooi uurloon van €15,03 (bestaande uit het bruto uurloon + uitbetaling reserveringen), krijg je de volgende zaken:
           

 • Je krijgt de mogelijkheid om nadat je ingewerkt bent deels vanuit huis te werken zodat je dit goed kan combineren met je studie;
 • Je reiskosten worden vergoed;
 • Ervaring en netwerk bij een grote verzekeraar;
 • Leuke uitdagende baan voor langere tijd;
 • Zit je goed op je plek en wil je verder? Dan zorgen we er samen voor dat je kunt doorstromen naar je volgende uitdaging.

Wie zijn wij?

Brandstof helpt jou als student aan de perfecte start van je carrière, al tijdens je bijbaan. Naast leuke en uitdagende opdrachten bij succesvolle bedrijven houden wij van de volgende dingen;

 • Pizzaborrels en 30 Seconds avonden; ;
 • Kansen om je netwerk op te bouwen en te vergroten;
 • Gratis deelname aan onze open workshops en praktijkgerichte trainingen;
 • Garantie op jouw eigen ontwikkeling en het opdoen van nieuwe ervaringen.

Ga terug naar het overzicht

Past deze bijbaan bij jou?

Ben je enthousiast geworden?
solliciteer dan snel!

Solliciteer direct

Vragen over deze bijbaan?

Iris Vroegindeweij
0618728407
iris@wijzijnbrandstof.nl
WhatsApp mij

Reageer op de vacature en start met verdienen

1. We nemen contact met je op om afspraak te plannen

Let’s meet up

Je hebt gereageerd op een bijbaan, nice! Laten we kennismaken en een gesprek inplannen. Onze recruiter neemt hiervoor contact met je op.

2. Gesprek met Brandstof en opdrachtgever

Is it a match?

Je gaat in gesprek met Brandstof en/of een potentiële opdrachtgever om te checken of deze job bij je past.

3. Starten met je bijbaan

Join the club

Je hebt een baan gescoord! Start met verdienen, doe ervaring op en connect met andere Brandstof-studenten.

Wijzijnbrandstof

Brandstof: de power voor jouw succes

Met Brandstof bouw je aan jouw carrière. Bij ons vind je een uitdagende bijbaan die bij jou past. Lees hier meer over hoe wij dat vormgeven.

Op de NDSM-werf in Amsterdam werken we met een jong en gedreven team om voor jou een passende bijbaan of stage te vinden. Onze accountmanagers zijn altijd op zoek naar interessante functies bij toffe bedrijven. Ondertussen gaan onze recruiters op zoek naar jong talent zoals jij. Team Brandstof staat altijd voor je klaar!

We organiseren regelmatig workshops & trainingen om jou verder te helpen. We gaan langs bij hogescholen en universiteiten en slaan zo de brug tussen het onderwijs en bedrijfsleven. Wij geloven dat jongeren de motor zijn voor verandering. Misschien weet je het zelf nog niet, maar jij kan het verschil maken bij bedrijven. Waarom zou je daar niet nu al mee beginnen?

Brandstof geeft je de power om te ontdekken. Dat begint bij jezelf ontwikkelen, erachter komen wie je bent en waar je voor staat. Brandstof maakt het verschil tussen stilstaan en vooruitgaan. Alles wat we doen is om jou verder te helpen. Zodat jij een vlammende start van je carrière kan maken.

Heb je een
vraag?

Solliciteer direct App ons
Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner